Speciaal voor u!

Een van de vele acties om ons 25-jarig bestaan in Moordrecht te vieren. U ontvangt van ons na een behandeling in de salon de jubileum-spaarkaart waarmee u heel gemakkelijk met 6 stempels u gratis kan laten knippen ( dame, heer of kind) fohnen of een uitgroei behandeling kan laten doen!

Te leuk om te laten liggen nietwaar?

De huidige spaarkaarten blijven geldig. Volle spaarkaarten kunnen gewoon verzilverd worden, maar niet in combinatie met andere (spaar)acties.

Regels/voorwaarden aktie kaart 25 jaar:
 
Vanaf januari geven wij de kaarten uit die u bij ons na 6 stempels (6 behandelingen) in kunt leveren. Eén  van de behandelingen op de kaart krijgt u gratis van ons als cadeau van Haar ’81…….25 jaar. Dit is de eerste behandeling die vol is op uw spaarkaart.

Let op: u heeft recht heeft op 1 behandeling en deze kaart kan door 1 persoon gebruikt worden. Vanaf 10 november worden er geen stempels meer uitgegeven op de kaarten van 25 jaar. De kaart is t/m 31 dec in te leveren. Wanneer uw spaarkaart niet vol is, dan worden de stempels overgezet naar de normale Haar’81 spaarkaart.